lunes, 12 de octubre de 2015

Avantatges de ser socis/es de l'AMPA

Moltes famílies encara teniu dubtes a l'hora de decidir fer-vos o no sòcies de l'AMPA i ens pregunteu quins són els beneficis de formar-ne part de l'associació. A continuació us resumim els principals avantatges de pertànyer a l'AMPA:

A nivell educatiu:
- Estar assabentat de les novetats que es produeixen a l'escola i de les decisions que pren el Consell Escolar.
- Comptar amb representants que fan la funció d'intermediació entre les famílies i la junta directiva del centre.
- Participar de forma gratuïta a les xerrades d'Escola de Famílies que organitza l'associació.
- Participar en els tastings de menjador que organitza l'AMPA per a les famílies associades.
- Formar part d'un col·lectiu en què hi participen altres famílies amb les quals poder compartir interessos i inquietuds.

A nivell econòmic:
- Participar en el projecte de Socialització de llibres de text per a famílies associades.
- Beneficiar-se d'un descompte del 15% en adquirir els llibres de text al centre (el col·legi ofereix un descompte habitual del 10% en els llibres, que en el cas de pertànyer a l'AMPA és del 15%).
- Participar de forma gratuïta en els tallers i activitats que organitza l'AMPA: Halloween, Carnaval, scrapbooking, expressió corporal, etc.
- Disposar de togues gratuïtes per a l'acte de graduació dels alumnes de P5.
- Beneficiar-se d'un descompte directe de 3€ en el preu dels vídeos dels festivals i actes de graduació de l'escola.
- Beneficiar-se de descomptes en els comerços col·laboradors, prèvia presentació del carnet de l'AMPA:

Papereria Pelegrin. Carrer Sant Pere nº 87. Descompte del 15% en material de papereria. Descompte del 5% en consumibles informàtics. Descompte del 5% en llibre. No aplicable en articles en promoció o rebaixes. 

Llibreria Star Books. Carrer Màrtirs del Setge 1714 nº 11. Descompte del 5% en tots els productes.No aplicable en articles en promoció o rebaixes.

Intersport Quinze. Carrer Salvador Lluch nº 11. Descompte del 5% en tots els productes (no aplicable a roba esportiva del Col·legi Santo Ángel). No aplicable en articles en promoció o rebaixes. 

Super Sport. Carrer Sant Pere nº 65. Descompte del 10% en tots els productes. No aplicable en articles en promoció o rebaixes.

Calçats Carmenens. Carrer Màrtirs de 1714 nº 24. Descompte del 5% en tots els productes. No aplicable en articles en promoció o rebaixes. 

Calzados Juma. Carrer Màrtirs de 1714 nº 20. Descompte del 10% en tots els productes. No aplicable en articles en promoció o rebaixes. 

Sabateria Valero. Plaça Balmes nº 1. Descompte del 10% en tots els productes pagant en efectiu i del 5% per a pagaments amb targeta. No aplicable en articles en promoció o rebaixes. 

Calçats Pippo. Carrer Cap de Creus, 35. Descompte del 5% en tots els productes. No aplicable en articles en promoció o rebaixes. 

Jungla Park. Carrer Oficis, 1. Descompte del 15% en festes d'aniversari, festes d'adults i abonaments de 10 i 30 hores de joc.No hay comentarios:

Publicar un comentario