jueves, 15 de noviembre de 2012

Festa de la Infància el proper dissabte 17 de novembre

El Parc de la Ciutadella de Barcelona acull el proper dissabte 17 de novembre la Festa de la Infància, un esdeveniment lúdic i de sensibilització en què es convida tots els nens i nenes i les seves famílies a conèixer els drets dels infants. Durant tot el matí (de 10.30 a 14h.) s’organitzen diferents tallers relacionats amb el món del circ. Així, els nens i les nenes poden fer equilibris amb monocicles i cable, provar acrobàcies, pujar al trapezi i jugar amb els malabars, a més de participar a tallers de maquillatge, decoració de roba o percussió. La Festa també compta amb un espai destinat a la petita infància (de 0 a 3), amb activitats en què els pares i mares poden posar en pràctica eines per a l’estimulació i relació amb els seus nadons, alhora de compartir una estona agradable amb altres famílies amb infants petits.
La Festa de la Infància és una iniciativa de la Xarxa dels Drets dels Infants, constituïda per una vintena d’entitats en el marc de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva amb la missió d’enfortir les capacitats de la ciutat en la defensa i promoció dels drets de l’infant, amb especial èmfasi en el dret a la participació.
El Dia Universal dels Drets dels Infants se celebra cada any el 20 de novembre en commemoració de l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, adoptada per les Nacions Unides el 1989. La ciutat de Barcelona se suma a aquesta efemèride amb la Festa dels Drets dels Infants, un espai idoni per al reconeixement dels drets dels nens i les nenes al món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario